Eilen oli Jokella toinen fysioterapeutin tapaaminen. Tällä kertaa koira löi liinat kiinni eläinlääkärin ovella kun tajusi että minne ollaan menossa, voi raukkaa. Sisällä kuitenkin tepsutteli kiltisti huoneeseen ja rentoutuikin jo nopeammin kuin viimeksi, tosin kaikki huoneen ulkopuolelta kuuluneet ulinat ja haukahdukset saivat Joken pään aina pomppaamaan ylös.

Fysioterapeutin mukaan Joken jalan liikkuvuus on hyvä ja edistystä viime kertaan oli tullut paljon :) En ole siis kuvitellut kaikkea! Jokke käytiin läpi jalka jalalta venytellen ja puristellen, nyt pitäisi sitten alkaa kotona venyttää kaikkia jalkoja. Jatkoharjoituksista sen verran että Joken kanssa saadaan touhuilla mm. seuraamista että saan sitä jalkaa käyttämään, Joken kanssa kun nuo paikallaan olevat harjoitukset eivät oikein tahdo onnistua. Seuraamisen kautta Jokke käyttää jalkaansa melkein huomaamattaan, ja sehän on aina hyvä juttu.

Vielä ei lääkäriltä uimalupaa ole saatu, mutta asian pitäisi selvitä tällä viikolla. Seuraava fysioterapia on sitten taas ensi viikolla, katsotaan miten paljon on edistystä siihen mennessä tullut.