Pienen pienet treenit Palomäen kentällä kun kerran lähistöllä olin. Beolle tein ensin 2 kg kapulalla noutoa, ensin vauhtinouto eli Beo sai palkan nopeasta noudosta suoraan. Sitten ihan oikea nouto luovutuksineen, hieman oli luovutus vasemmalle kallistunut, tosin ongelmia aiheutti myös hyvin valmistautuneen ohjaajan treeniliivittömyys, patukka oli siis kainalossa esillä koko ajan :D Ihmeen hyvin Beo isoa kapulaa kantaa, itselläni tuo iso kapula on sellainen hemmetin pitkä viritys, ja hienosti Beo osaa sitä kantaa ihan keskeltä. Sitten tehtiin vielä jäävät, hieno istuminen, juoksusta maahan meni ensin seisomiseksi, oli varmaan väärä äänenpaino ja sitten seisominen juoksusta meni taas tosi hyvin. Lopuksi vielä vauhtinouto isolla kapulalla.

Jokke pääsi tekemään seuraamista, ja kyllä se sujuikin hyvin! Patukka oli kainalossa koko ajan, Jokke ei sitä edes yrittänyt nappailla eikä kyllä huutanutkaan eikä yrittänyt mälläillä mun taskuja, hyvä Jokke Hymy Sitten vielä muutamia kaukoja tosi pitkältä matkalta n. 25 m, maasta istuminen meinaa vielä mennä seisomiseksi, mutta josko se toistoilla siitä lähtisi toimimaan.

Lopuksi pojat pääsivät vielä uimaan, yksi äkäinen lokki tosin yritti Beon uimista häiritä mutta sinnikäs mali se vaan vesileluaan nouti siitä huolimatta!