Beon kanssa ollaan nyt oikein urakalla treenattu.

Sunnuntaina käytiin Anskun ja Zeron kanssa Kievarin pihalla tokoilemassa. Beon kanssa tein ensin tosi pitkän seuraamisen (bh tavoitteena joskus..) ja hyvin se vaan jaksaa seurata :) Tämän jälkeen luoksetuloja, suoraan tulee nyt eteen, vaan paikka vielä hieman kaukana, uudella "kom"-käskyllä tulee lähemmäs. Maahanmenoja ja seisomista tehtiin niin että Ansku naksutteli kun meni oikein, tässä vain ongelmaksi tuli se, että Beo alkoi ennakoida, jäi seuraamisesta seisomaan kesken kaiken, ihan sama mitä tein. Itse liikkeet menivät hyvin ja oikein, kunhan koira vain muisti seurata mukana niin kauan. Lopuksi tein vielä seuraamisen alokasluokan tyyliin, tässäkin meinasi alussa jäädä jälkeen mutta lähti iloisesti mukaan lopulta.
Paikallaoloa tehtiin myös, ensimmäisellä kerralla Beo oli tosi levoton ja pääsi nousemaan. Toisella kerralla kesto n. 2 min ja Beo makasi rauhallisesti koko ajan :)

Tiistaina tokoiltiin Palokassa parkkipaikalla kun Jokke oli lääkärissä. Ensi tehtiin paikallaolo, pieniä ongelmia mennä maahan, mutta hyvin pysyi kun sinne meni. Sitten jääviä liikkeitä, ennakointia taas ilmassa ja maahanmenot olivat Beon mielestä seisomisia. Lopulta saatiin homma kuitenkin toimimaan, palkkana oli tällä kertaa vain nakkeja, ei mitään niin kovin innostavaa siis Beon mielestä. Hyvinhän tuo ruuallakin tekee, mutta lelujen kanssa on enemmän virtaa touhussa.