Eli Beosta on kyse ja lajina jälki. Lauantaina siis olisi kyseinen koe ja hassusti sattui että mulla on samana päivänä kaverin häät, toimintasuunnitelma on siis seuraava: minä vien Pirjon tottikseen, Pirjo pääsee kymmenen parhaan joukkoon ja kasvattaja-Miia vie Pirjon (ja ehkä Irmelinkin) maastoon ja minä menen häihin. Helppoa kuin heinän teko :P

Miia on nyt pariin otteesee Beon kanssa jälkeillyt, vaihtelevalla menestyksellä. Jana luistaa nyt taas hyvin, mutta keppejä Beo voisi ilmaista hieman innokkaammin.

Esineruutu sanoo töks, ja töks.. Maanantaina esineitä etsittiin ja voi jestas, Beo ei meinannut millään irrota ruudun takaosaan, aikamoisella vääntämisellä ja lähettämisellä sitten sieltä 3 esinettä saatiin puristettua.

Tottis menee mukavasti, ainoastaan liikkeestä maahanmeno on tällä hetkellä unholassa ja noutojen luovutukset ja luoksetulon eteenistumiset väljiä. Eli ainakin se 70 pistettä pitäisi saada raavittua kasaan, ellei sitten Pirjo ala liikaa irmelöidä ja tottiksesta tulee farssi.

Vielä olisi tarkoitus ainakin yksi janatreeni tehdä ja niitä esineitä kanssa pitäisi yrittää, ja lauantaina sitten itketään :D