Eilen oltiin Beon kanssa paikkaamassa Joken välistä jääneitä Taitavien tassujen treenejä. Paikalla oli varmaan n. 10 koiraa jotka kaikki olivat Beolle tuntemattomia. Paikalle tulimme hieman myöhässä ja samantien otettiin sitten luoksepäästävyys ja paikallamakuu. Luoksepäästävyydessä Beo istui kauniisti kun hampaat katsottiin. Sitten paikallamakuu rivissä, hyvin meni maahan ja jäi todella rauhallisesti makamaan. Vieressä haukkui koira, muutama koira nousi, mutta Beo pysyi nätisti ja rauhassa :) Palkkasin maahan ja sitten otettiin koirat vielä sivulle ja siitäkin Beo sai namia. Jokohan tuo pikkuhiljaa oppisi paikallaan makaamaan..

Sitten tehtiin erilaisia seuraamisharjoituksia porukassa, eli häiriö oli suurta. Tässä tehtiin liikkeestä maahanmenoja ja seisomisia, nyt voin ilokseni sanoa että yhtään väärää asentoa! Seisomisessa käytän nyt "odota" enkä "seiso", ihmeen suuri ero käskyjen vaikutuksessakin on. Tämän jälkeen olisi ollut tarjolla ringissä tehtäviä juttuja, pujottelua tms, mutta Beon kanssa jätämme nämä suosiolla väliin. Tiedän että Beo ei tuollaisessa tilanteessa voi tehdä parasta seuraamistaan, joten miksi seuruuttaa sitä sitten lainkaan.

Tällaiset treenit ovat Beolle kyllä liian pitkiä, ei se jaksa tuntia tehdä täysillä ja en sitä siltä tule kyllä vaatimaankaan. Tauot liikkeiden välillä ovat näissä treeneissä niin pienet että palkkaaminenkin jää heikommaksi kuin normaalisti.