Tänään käytiin ihan uusissa maisemissa hakuilemassa. Metsä oli todella vaihteleva, toisella puolella hakkuuaukeaa ja tiheää metsää, toinen puoli sitten ihanaa sammalmetsää jossa oli ensin rinnettä ylöspäin ja sitten alas. Eka ukko sijaitsi oikeassa etukulmassa aika hankalassa paikassa kallion päällä, sinne oli piiloutunut Tiina joka armollisesti meitä koko paikkaan lähti opastamaan. Tiinahan on Beolle hyvinkin tuttu ja siksi mietinkin että mitenköhän se haukku sujuu. Lähetettäessä Beo sinkosi eka suoraan, sitten mutkittelua vähän joka suuntaan. Jouduin lähettämään uudelleen ja sitten löytyi ukko, ensin oli vain kierrelyt ja sitten alkoi komea haukku.

Toinen maalimies oli tiheän kuusen takana  vasemmalla n. 20 m päässä. Tänne Beo meni todella suoraan ja hoiti homman mallikkaasti :)

Kolmas oli sitten oikeassa takakulmassa kuopassa pressun alla. Tännä piilolle ei ollut näköyhteyttä rinteen takia. Hyvin lähti Beo etenemään aika suorasti. Maalimiehellä oli kiertänyt ensin epäuskoisena ympyrää kunnes löysi maalimiehen hengitysraon ja varmistui että siellä joku on, sitten alkoikin haukku. Onhan se parempi varmistaa ettei tyhjää piiloa hauku :D

Tähän vielä päälle haukkumisharjoituksia parin metrin päähän. Beohan haukkuu maalimiesten kasvoja (ai mikä kontakti..) ja siitä sitä pitäisi vierottaa. Maalimiehet seisoivat ja kun Beo haukkui hyvässä paikassa hyvin niin palkka tuli.