..Mutta jalassa on silti vielä paketti. Tänään oli siis eläinlääkärin kontrollikäynti, Jokke rauhoitettiin, kipsi poistettiin ja jalka kuvattiin. Niin hyvältä kuvat näyttivät että kipsi jäi lääkäriin. Ruuvit olivat kaikki oikeissa paikoissa ja tilanne näyttää oikein hyvältä. Joken jalkaan laitettiin nyt vielä kevyt paketti joka sallii jalan liikkua, kinner ja varpaat pääsevät ihan taipuilemaan jo. Tämän paketin kanssa Jokke saa nyt opetella jalkaa taas käyttämään viikon ajan, sitte paketti pois. Remmiliikuntaa joudumme vielä ainakin kuukauden harrastamaan, ei kivaa kun koira on kuin ohjus narun päässä..

Fysioterapia voidaan aloittaa kahden viikon kuluttua. Jalka näytti kyllä aika kamalalta kun se kipsistä paljastui, lihakset ovat kadonneet ja karvaa on vähänlaisesti.
Uusi paketti on entisiin verrattuna runsaasti pienempi, alla vielä kuva täysikipsistä joka Jokella oli heti leikkauksen jälkeen 2 viikkoa. Jokkea ei nyt lainkaan herätetty rauhoituksesta, vaan kokeillaan josko selvittäisiin ilman ripulointia tästä rauhoituskerrasta, Jokke kun on saanut aikamoiset vatsavaivat jokaisen rauhoituksen jälkeen, tosin niillä kerroilla se on saanut myös suonensisäistä rauhoitetta ja herätteen. Onneksi Ansku pääsi kantoavuksi tajuttoman Joken raahaamiseen, kiitos vaan vielä.

1573626.jpg

Seuraava eläinlääkärikäynti olisi sitten elokuussa ellei mitä pahaa pääse välissä sattumaan, kuntoutusta vain odotamme. Uutta kuvaa Jokesta ja Joken paketista tulee kun herra tuosta rauhoituksestaan heräilee :)