Beo pääsi mukaan kauppareissulla ja mikäs sen hauskempaa kun pysähtyä hieman treenia ottamaan hiekkakuopalle.

Ei muuta kuin patukka kainaloon ja innokas Beo alkoikin jo seurata, tein aika pitkän pätkän suoraa, siinä hidasta käyntiä ja juoksua, sitten taas normaali vauhti, käännös vasempaan ja taas pitkä pätkä ja sitten Beo sai patukan. Aivan loistavaa seuraamista! Aluksi Beo hieman piipitti, mutta kun matkaa taittui niin hiljeni malikin.

Sitten liikkeestä seisominen, ensin taas Beo meni maahan, sitten taas melkein maahan ja päätin ottaa käsimerkin mukaan peliin. Käsimerkin avulla pysähtyi hyvin seisomaan ja patukka palkaksi heittämällä. Tästä tein toistoja 4 ja vikalla kerralla hyvä seisominen ilman käsimerkkiä. Kumma miten koira voi asioita unohdella näin kirkkaasti..

Sitten luoksetuloa, tavoitteena istuttaa koira eteeni. Patukka majaili takkini sisällä, jätin koiran istumaan, kutsuin ja kun Beo tuli kohti niin peräännyin. Beo vaan sinnikkäästi eteen tullessaan tunkee kuonoaan jalkojeni väliin (oudohko otus tosiaan..). Jalat yhdessä sitten juoksin karkuun ja istuihan se viimein eteen ja melkein suoraan, ja patukan kanssa taas leikittiin. Tämä toiseen kertaan ja nyt ei tarvinnut niin kauaa koiraa pakoilla kun se jo istui eteen, hyvä meidän Pirjo-poika :)