Jalalla menee ihan mukavasti, tai ainakin siltä se näyttää. Jokke käyttää pissatessaan sairasta jalkaa ihan yhtä paljon kuin tervettäkin, kävellessä jalka tulee aina vaan paremmin käyttöön ja karvatkin on kinttuun kasvaneet takaisin. Aikaisemmin jos Jokke joutui liikkuessaan esim. pomppaamaan jonkun esteen yli, jäi jalka sillä reissulla ylös ja aika pitkäksikin ajaksi. Nyt ei rytmin muutos enää jalkaa pudota pois vauhdista, raviinkin jalkaa välillä Pokeri tarjoilee.

Hieronnassa Jokke kävi eilen, nyt on herralle tosiaan noussut jo päähän kun on oma hovihierojakin, Maria sai autossa jo pusuja ja autosta noustessa Jokke liimaantui jalkaan kiinni; "hiero nyt, kiitos!". Hieronta on aina vaan helpompaa kun koirakin siitä osaa nauttia. Selkä Jokella on heikossa jamassa, mikä onkin aika arvattavaa.

Huomenna meillä onkin taas fysioterapia jossa sitten päätetään päästetäänkö tämä karvajalka remmistä irti vai ei. Välillä Jokke on kyllä omia päätöksiään tehnyt ja karkaillut pihalle, onneksi on järki ollut mukana ja liikkuminen pihalla maltillista, ei vielä ole irtoruuveja näkynyt :D
Loppuviikoksi onkin luvattu ihan oikeaa kesää (niin varmaan..),  niin olisi kiva Jokkeakin päästä uittamaan ja uusia uimaleluja kokeilemaan.