Beon toinen kerta voittajaluokan tokokurssilla. Ensin tarkastettiin kotiläksyjä, onneksi oltiin edes jonkun verran ehditty treenata. Seuraamisen käännökset paikallaan, vasemmalle tosi hyvä mutta oikealle ei niin tiivis, Beo siis tekee vaikeamman paremmin ja helpomman kanssa ontuu meno vielä. Ei muuta kuin treeniä lisää. Istumisleikki sujuu hyvin ja takapalkka samaten, kun vain koira vielä pimeästä maasta se palkan löytäisi ilman että ohjaajakin juoksee sitä etsimään.

Uutena otettiin askelsiirtymiä, ensin oikealle, ei ongelmaa tässä. Vasemmalle menossa olikin ongelma ohjaajan pitkä askel, sen kun saisi itse lyhennettyä niin koirakin ehtisi paremmin mukaan. Harjoittelua siis vasempaan menoon.
Sitten tehtiin maahanmenoleikkiä samaan tapaan kuin istumisleikkiä, kyllähän se aina maahan menee. Beon kanssa vaan maahanmenokin hidastuu mitä enemmän toistoja tekee, alkaa ilmeisesti poikaa homma tympiä. Ei siis tätäkään voitu liikaa tehdä.

Ja ruutua. Ruutu oli valmiina reunalla, reunoilla narut ja keskellä alusta valmiina. Salme esitteli Beolle namit ja vei ne ruutuun. Lähetysmatka oli n. 10 m ja Beo meni suoraan ruutuun Salmesta välittämättä! Tämä kolme kertaa ja hyvin meni. Ruutua ollaan edellisen kurssikerran jälkeen treenattu varmaan 3 kertaa, ainoastaan yhdellä kerralla saatiin Markus namin viejäksi ja häiriöksi viereen.

Viimeisenä hyppynouto. Hienosti sujui käskytettynä, ainoastaan luovutus oli hieman vino, mutta vain hieman sillä meillähän nämä ovat olleet aika kamalia.. Luovutuksen kanssa siis hommia tekemään niin alkaa näyttää paremmalta taas.

Jatketaan siis harjoittelua niin eiköhän se voittajaluokka sieltä lähesty :)