Ja Jokkehan ei ihan vähällä väsy, mutta piti yrittää. Eli hallilla oltiin kahdestaan ja kuumahan siellä oli, aurinko paistanut koko päivän. Ensimmäisenä Jokke sai paikkaistumisen tehdä kun minun piti mennä laittamaan auton kontti kiinni kun herra mölynois huusi kuin syötävä siellä, ihana otus.. Hyvin Jokke istui vaikka poistuin hallista autolle.

Sitten luoksetulon pysäytyksiä. Tein näitä nyt takapalkalla, palkkana namirasia ja laitoin ihan luoksetulomerkitkin paikalleen. Pikkuhiljaa olivat seisomaan jäännit nopeampia, ihan hyvältä näyttää. Maahanmenossa jäi ensin kyynärät ylös, mutta seuraava oli tosi mallikas.

Hyppynouto metallilla, hyvin hyppää molempiin suuntiin mutta taas on muka metalli niin kamala ettei prinsessan suu kestä kunnon luovutusta tehdä. Eli toi kapulaa vinossa, pudotti sen jalkoihini, meni sen kanssa makaamaan jne. Joskus muutama vuosi sitten Jokella oli samantyylistä touhua, mutta eiköhän tämä taas treenillä mene ohi. Muutenkin pitäisi nyt luovutuksia treenata paljon, ne ovat vähän hmm epätasalaatuisia.