Rankka viikoloppu se olikin, siitä kertonee myös se että vasta nyt ehdin siitä kirjoitella :D

Perjantaina Beo pääsi treenaamaan pk-tottista Hämäläisen Askon johdolla. Beo teki enimmäkseen jääviä liikkeitä ja noutakin kokeiltiin. Beolla on vaihteeksi maahanmeno tökkinyt, seisominen sujuu jo mallikkaasti taas. Kun jotain saa kuntoon niin jotain hajoaa, vai miten se meni..

Lauantaina sitten aloitettiin aamua tokolla, kouluttajina Katja Kiviaho & Anna-Bella Tauriainen.

Jokkekin pääsi tokoa tekemään, täällä sitten selvisi että meillä on Joken kanssa metallinouto-ongelma. Jokke hyppäsii hypyn hyvin, mutta jäi kapulan luo seisomaan, aikani odotettua se sitten toikin kapulan. Tästä sitten enemmän Joken kisaraporteissa. Ruudussa, tunnarissa ja ohjatussa ei ollut ongelmaa. Samaten paikallaolot Zeron kanssa menivät nappiin.

Beo teki tunnaria. Vinkiksi tunnariin saatiin verkkojen käyttö, eli vieraat kapulat verkon alle ja oma siihen viereen, tätä kyllä kokeillaan! Ruutua tehtiin myös, ongelmana yhä ruudussa seisahtuminen joka menee joko maahanmenoksi tai istumiseksi, ohjeena tähän oli opetella seisahtumista ruudusta erillään.

Lauantaille oli myös ohjelmassa hakua Hanna Oravan opastuksessa. Beolla ei olekaan hakua joulukuun jälkeen tehty ja ensimmäisenä askarreltiin liian lähellä haukkumisen kanssa. Tätä tehtiin niin että maalimiehet pitivät patukkaa edessään kaksin käsin, Beon huomio pyrittiin saamaan siihen. Samaten Beoa palkittiin pelkästään siitä että se meni maahan maalimiehen luona, alun takkuisuuden jälkeen tämä alkoi sujua. Beo sai myös etsiä maalimiehiä umpipiiloista (joita pitäisi itsekin varmaan askarrella..).

Sunnuntaina oli aamulla vuorossa jälki. Beolle vajaan kilometrin jäljen teki Maria, Piitun omistaja. Janalla oli pienoista takkuisuutta, lähetin Beon yhteensä varmaan 3 kertaa, ainakin. Itse jäljestys oli kaunista, kaikki kepit  nousivat, ja tämähän oli meidän vuoden eka jälki! Nyt onkin Beolle jo varattu paikka 2.lk jälkikokeeseen kuun lopulle ;)

Iltapäivällä Beo pääsi vielä janatreeniä tekemään. Tehtiin Beolle näyttöjanoja 2 kpl, olin itse jäljentekijänä. Ensimmäinen ei mennyt ihan nappiin, mutta toisella janalla Beolle taisi tulla ajatus.
Lisäksi tehtiin  esineruutua 20*50m alueella, kaikki esineet vieraita ja pari koiraa kävi ruudussa ennen Beoa. Beoa ajatellen oli ruudussa pinkkejä esineitä, ja hienosti se toi kaikki 3 esinettä!

Kaiken kaikkiaan oli tosi kiva leiri, mikäs siinä on treenatessa kun on hyvien tyyppien ja mahtavien koirien ympäröimänä :) Sunnuntaina pääsin myös Piitun pentuja ihastelemaan, onneksi en halua pentua tähän elämäntilanteeseeni, muuten olisi voinut tulla pentukuume :D