Pääsääntöisesti Joken kintun toipuminen näyttää hyvältä. Back on track loimea ollaan yritetty nyt käyttää aktiivisesti, jos ei loimesta muuta iloa ole niin ainakin Jokke saa hyvää jumppaa vempalle kun joutuu painonsa laittamaan sen varaan kun jalkalenkkejä pujotan terveeseen jalkaan ;) Hierojalle varmasti olisi taas tilausta, siihen taas pyritään kun aikataulu antaa myöden.

Pääsääntöisesti Jokke seisoo niin että varaa osan painostaan vempalle jalalle, harvemmin enää lepuuttaa jalkaa koukussa seistessään.

Kovat pakkaset eivät jalalle tee hyvää. Ruuvit ovat hyvin lähellä ihoa, ne jopa tuntuvat kun sormella painaa. Yli kymmenen asteen pakkasella alkaa Jokke reagoida kipeällä jalallaan, liikkuu todella jäykästi ja nostaa jalan ylös pysähtyessä. Juuri äsken kävin lenkillä ja kyllä se oli pahaa katsottavaa kun koira linkuttaa, pakkasta on nyt siis reilut -15. Jokke voikin kohta alkaa toimittaa pakkasmittarin virkaa :D

On kyllä kiva nähdä millaiseksi koiran liikkuminen muuttuu kun kelit lämpenevät pysyvästi taas tuonne plussan puolelle. Kesälle olen jo katsellut näyttelyitäkin sillä silmällä että tuo meidän hopeakehäkettu tekisi paluun areenoille, ja ties vaikka ottaisi napakettu Beonkin mukaan..