Jäljestys jatkuu, tällä kertaa Hietaman maisemissa kera Anskun ja Zeron. Eka tallattiin jäljet; Jokelle pellolle, Beolle ja Zerolle metsään, ja sitten mentiin lenkille.

Jokke pääsi ekana jäljen ajoon. Pellolle tein n. 250 m pitkän jäljen, yksi piikki, yksi kulman tapainen ja 4 keppiä. Muutos Joken jäljestämisessä on kyllä huikea entiseen, vauhtia on kadonnut ja tilalle on tullut tarkkuutta. Jälki oli n. 1,5 h vanha ja jäljistä päätellen meni koira hyvin jäljen päällä ja kaikki kepit nousivat. Ainoastaan piikissä tuli pyörähtelyä, mutta sehän onkin Joken tavaramerkki :D

Beon jälki reilun 1,5 vanha, pituutta 400 m ja tien ylitys. Maasto oli tasaista ja loivaa rinnettä, 2 kaatunutta puuta oli matkalla myös. Jana n. 10 m, Beo lähti hyvin janalle, mutta merkeille asti päästyään jäi tuijottamaan merkkejä eikä lähtenyt siitä enää mihinkään. Otin koiran pois ja lähetin uudelleen merkkaamattomaan kohtaan ja heti nosti oikean jäljen, ja etenikin ihan mukavaa vauhtia! Ja kepit nousivat hurjan hienosti, on sillä jotain mennyt päähän! Ainoastaan viimeisellä kepillä Beo meni ohi :( , tosin viimeinen keppi oli merkattu krepillä, josko tuo koira vaan väistelisi kreppejä ;) Mutta lupaavalta tuntuu jälkikoetta ajatellen!