Keuruulla pääsimme mukaan hakutreeneihinkin. Jokke ei luonnollisestikaan tosi toimiin päässyt, mutta oli mukana tallomassa aluetta, jotain kivaa edes oli siis tarjolla. Alue oli ihan täysikokoinen, lievässä mäessä oleva tasainen metsä.

Beolle ensimmäinen maalimies oli valmiina, katsottiin pääseekö mali suoraan etenemään. Meinihän se hyvin suoraan puoleen väliin aluetta ja sitten bongasi maalimiehen jäljen takaa ja meni sitä pitkin.. Maalimiehenä oli Beon rakas kasvattaja Miia, sai Beo kaiken hännän heilutuksen ohella jopa haukuttuakin ihan reippaasti.
Seuraava maalimies oli sulo-roskiksessa piilossa, kansi tosin oli auki. Tänne Beo meni suoraan, tosin hämmennystä aiheutti sulon sisään työntynyt ihminen, Beo haukkui ensin sulon takana ja sitten vaihtoi paikan eteen.
Seuraava oli myös umpipiilo, ja jäljenhän se Beo taas löysi.. Piilolla tulikin sitten dilemma malille, ei näy ihmistä mutta haju tulee kyllä. Beo kiersi piiloa kuin heikkopää jonkun aikaa ja sitten aloitti haukun ja saikin sitten taas rakkaan patukkansa palkaksi.
Seuraava maalimies laitettiin menemään piiloon niin että jälki meni alueen etupuolta, jäljen kun Beo on nyt bongannut takapuolelta. Ja nyt meni hyvin, eteni suoraan ja ei tietoakaan jäljestä :) Näitä pitää tehdä lisää ja paljon!