Tiinan ja Myrnan kanssa vähän lauantain ratoksi treenattiin. Ensin otin kaukokäskyjä pallolla palkaten ja Beon nouseminen maasta tapahtui aivan huippuvauhtia! Tässä olen aikaisemmin palkannut namilla ja se on näkynyt sitten siinä että Beo on mennyt maahan oikein kunnon lonkka-asentoon ja nouseminen on tapahtunut etanavauhtia.. Jatkamme siis harjoittelua lelulla kun se kerran tehoaa.

Luoksetulon pysäytystä otin nakkeja heittelemällä. Eka pysähdys oli huono, mutta sitten Beo taas muisti että mitä oltiin tekemässä ja homma alkaa hoitua. Vähän alkaa tosin ennakointia näkyä luoksetulossa.

Liikkeestä istumista treenattiin, pysähdyn ihan namilla Beon auttamaan istumaan. Kumma juttu kun keväällä se meni istumaan kun sanoi "seiso", pitihän tuota nyt kokeilla ja lopputuloksena oli maassa makaava malinois. Ei mitään logiikkaa tässä hommassa 8)

Sitten Beo pääsi leikkimään pk-paikallaoloa kun Myrna suoritti liikkeitä. Todella rauhallisesti Beo makasi melkein koko seuraamiskaavion, mutta sitten päätti hipsiä taakseni. Ilmeisesti oli ymmällään tilanteesta joka aika uusi oli. Laitoin uudelleen makaamaan ja Myrna teki siinä jäävät ja luoksetulon Beoa kohti ja Beolla ei ollut mitään ongelmaa.

Paikkamakuu piti sitten uusia. Beo maahan ja Tiina heilui häiriöksi siinä välissä. Todella rauhallista makaamista Beolta, en ole kyllä yhtään huolissani tämän liikkeen tilanteesta :)