Beolla on tassu jo sen verran parantunut että uskallettiin kentälle lähteä. Ensin hieno seuraaminen, aivan käsittämättömän tiivistä seuraamista, vau!

Seuraavana aiheena luoksetulon pysäytys, kutsuna "tänne" ja sitten lentää patukka, tätä tein varmaan 4 toistoa ja sitten piti kokeilla että miten käy ilman patukkaa. Hirmuinen vauhti Beolla luoksetulossa on, mutta pysähtyi vaan kuin seinään kun kättä heilautin, hyvä hämy ;) Tästä sitten lensi patukka vielä perään. Viimeiseksi vielä yksi suoralla heitolla.

Ja kaukokäskyjä vielä lisäksi, pääsääntöisesti nousi hyvin istumaan, mutta välillä jäi ympärillä olevaa häiriötä katselemaan, annettakoon vielä tämä anteeksi. Välillä tein niin että palkka oli Beon takana ja vapautin istumisesta sinne, palkkana oli koko ajan namit.

Lopuksi vielä paikallaolo niin että oli piilossa. Koiria rivissä 3, Beo reunassa Zero-sedän viekussa. Hyvin meni maahan ja makasi skarppina vaikka olinkin piilossa, tätä siis ei olla juurikaan tehty. Piilossa olin varmaan jonkun 40 s (kai), sitten vielä hetki koirien edessä seisomista.

Hyvältä tuntuu siis vielä ainakin tällä hetkellä nuo avoimen liikkeet, joten katsotaan mikä tässä kohta alkaa hajoilla, vaiko ohjaajan pää ;)