Tämä päivä menikin rattoisasti aurinkoisessa Oulussa tokon sm-kisoissa. Beon kanssa edustimme joukkuekisassa Jyväskylän agility teamia alokasluokassa. Pääsimme pienten aikataulusotkujen jälkeen starttaamaan melkein heti aamusta, tulokseksi tuli 171,5 pistettä, Alo1 ja TK1, nyt on Beolla siis eka titteli kasassa. Kisakirjoja emme malttaneet jäädä odottamaan, joten ihan varmoja pisteitä en muista. Joka tapauksessa hyppy meni nollille, Beo lähti jo hyvin hypylle mutta viime hetkellä kaarsikin katsomaan tuomaria joka oli aivan hypyn vieressä, jotain uutta tämäkin 8)

Luoksepäästävyys oli 9, Beo päätti suorittaa tämän hienosti maaten.. Paikallaolo, remmissä seuraaminen, maahanmeno ja seisominen 10. Vapaana seuraaminen taisi olla 9,5, luoksetulosta ei hajuakaan. Kokonaisvaikutelma tuli jokaiselta kolmelta tuomarilta erikseen, yksi taisi olla 8 ja loput 10.

Jännitystä päivään lisäsi se, että Beo rikkoi takatassustaan anturan torstaina, siinä on siis ihan palanen pois keskeltä. Kisa onneksi oli nurmikentällä jossa tassuun ei selvästikään sattunut, joten pystyimme starttaamaan. Joukkueemme tekikin hienoa tulosta, alossa 3*1-tulos, evlssä 1*1-tulos ja voittajassa harmillisesti ei tulosta. Näillä pisteillä olimme sitten sijalla 6. joukkuekisassa melkein 50 joukkueen joukosta :D Hyvä Jat!

Lopulliset pisteet täytyy laittaa sitten kun ne käsiini saan. Täytyy tosin vielä mainita että Beo tuli tosi hyvin luoksetulossa eteen istumaan, tosin sivulletulo tästä vielä ontuu, mutta ei jäänyt kauaksi istumaan!