Jokke pääsi nyt ekaa kertaa tragedian jälkeen oikeasti kentälle treenaamaan. Eihän me vielä paljoa treenata voida kun remmissä pitää olla, mutta kyllä jotain aikaiseksi saatiin. Seuraamista tehdään jo ihan jalan kuntoutuksen vuoksi, seuratessaan Jokke käyttää jalkaa hyvin kun joutuu muuhun keskittymään, tehtiin siis ympyrää, kaarrosta ja kierrosta.Välillä pääsee Jokella tässä kontakti katoilemaan kun palkka tulee pelkästään nameina ja taukoa treenaamisen kanssa on aikalailla ollut.

Ja sitten paras ystävämme tunnari.. Tämä ongelmahan meille tuli kevään aikana, Jokke ei siis haistele edes kapuloita, ottaa vaan yhden mukaan ja tuo. Tätä sitten tehtiinkin nurmikolle muutaman kerran, ja tuloksena aika monta kertaa väärä. Kielsin ottamasta väärää ja sitten (sattumaltako?) osui oikeakin suuhun. Tässä tuli muutamia rumempiakin sanoja Jokerille lohkaistua ja sitten Jokke menikin autoon hengittelemään syvään.

Jokke vietti taukoa kun Beon kanssa treenasin ja sitten uusi tunnari, kaksi kapulaa, oma ja vieras. Ja nyt, se haisteli! Meinasi ensin ottaa väärän, mutta sitten syntyi ajatus tervun päässä ja haistoi oikean ja toi sen! Ihana hetki, sillä on sittenkin vielä nenä päässä. Tästä Jokke saikin palkaksi isoja kehuja ja pallon suuhun, mikään kun ei ole parempaa kuin pallo :) Taisi tuo "pieni" tunteiden purkaus saada Joken päähän vähän ajatuksia, tätä belgiä kun ei silkkihansikkailla koulutellakaan, toisin kuin tuota meidän Pirjoa.