Eli lauantaina se koe sitten oli ja helle ihan hirmuinen. Tottiksella aloitettiin ja tottakai oltiin sitten viimeisessä suorituskolmikossa. Beo pääsi ensin paikallamakuuseen, tässä ei ollut ongelmia, hyvin makasi ja iloisesti häntä heilui kun tulin piilosta pois :)

Sitten hetki levättiin ja sitten seuraamiseen, hyvin meni kunnes henkilöryhmässä Beo päätti yhtä henkilöä nuuskia ja jouduin antamaan lisäkäskyn. Liikkeestä istuminen meni seisomiseksi ja sitten se alamäki vasta alkoi. Juoksusta maahanmenossa Beo ei ensin meinannut lähteä seuraamaan, maahanmeno onnistui sentää, luoksetulossa huono perusasento.
Juoksusta seisomaan, juu, Beo lähti onnellisena juoksemaan ilman mammaa kohti lähtöpaikkaa, lisäkäsky ja sitten seisomaan jäi hienosti, luoksetulossa taas huono perusasento.
Tasamaanouto ok, huono loppuperuasento taas.
Hyppynouto ok, ja se perusasento taas.
A-este noudossa sitten Beo räjäytti pankin ja päätti luovuttaa kapulan seisaaltaan, oli varmaan kenttä liian kuuma herran takamukselle 8)
Eteenmeno, lähti hyvin, ekalla käskyllä jäi seisomaan ja tokalla melkein laittoi kyynärät maahan ja kun menin kohti niin nousi ihan istumaan.
 
Pisteet tästä ilosta 80, eihän tämä paljon masenna kun tiedän että Beo nämä jutut osaa ja suurin osa virheistä oli jotain ihan ihme juttuja, kelin piikkiin laitan ;)

Ja maastoon Beo sitten pääsi Miian kanssa kun minä menin naamaani kampaamaan juhlia varten. Janalla oli edennyt hyvin (hienoa Piu!), mutta takajälki sieltä oli noussut, janalta siis 34 pojoa. Keppejä löytyi 2 ja sitten Beo teki hukan ja jälkeä ei enää löytynyt. Lopputulos siis 154 pistettä.

Isot kiitokset Miialle kokeiluun osallistumisesta, kyllä tästä kelpo tarina leirille on kerrottavaksi, sellainen kauhutarina :D