Eli Beolla oli voittajaluokan tokokurssin neljäs kerta, viime kerrasta en näköjään muistanut mitään kirjoittaa, mutta oltiin me siellä, oikeesti!

Koiria oli tällä kertaa paikalla vain 4 kpl, ja kaikki muut tyttöjä paitsi Pirjo, ihanaa.. Ekana tehtiin seuraaminen liikkeenohjauksella niin että kaikki teki samaan aikaan, eli häiriötä oli. Askelsiirtymissä oli Beolla vielä perusasentojen vinoutta, tiedetäänpä mitä treenata.

Sitten liikkeestä istuminen porukalla, ja Beo meni maahan. Vaihteeksi tätä ongelmaa sitten. Ei tuntunut istuminen tuntunut taas ohjelmistoon kuuluvan lainkaan. Treenataan..

Ja ruutua. Salme vei patukan ruutuun, ja Beo kyllä näki sen. Ja lähetys ja koira kirmasi Salmen luo joka seiso ruudusta sivussa, ja sama uudelleen. Sitten syttyi lamppu ja mali meni ruutuun ja löysi patukan joka makasi valkoisella lumella lamppujen loisteessa. Eihän sillä aina voi sytyttää mutta kuitenkin. Lisäksi tehtiin ruutuun seisomaan pysäyttämistä, hyvin oli Beo kuulolla mutta seisomisen sijaan meni maahan. No, kukapa ei mielellään makaisi lumessa.

Luoksetulo kokonaisena liikkeenä. Takapalkaksi (tätä ollaan treenattu kotona!) jätin patukan. Seisomaan jääminen käsimerkillä hirmu hieno, ja maahanmeno suullisella käskyllä aivan upea, ja tätä ei olla koskaan tehty. Onneks Beosta on kiva mennä maahan ;) Maahanmenolta vapautin takapalkalla ja sitten leikittiin.

Sitten kaukoja. Ensin maahan-seiso, nämä alkaa jo Beolta hyvin sujua, tosin olen itse vielä ihan koiran nenässä kiinni ja todennäköisesti siinä vielä pysyn jonkun aikaa.
Istu-seiso alkaa olla jo parempi, pientä teputusta tulee välillä, mutta alkaa jo näyttää tämäkin siltä miltä pitääkin.

Pitäisi vaan enemmän treenata. Iltaisin on niin pimeää että ei oikein ulkotreenit maita ja aina ei jaksaisi ajella jonnekin treenaamaan. Saa nähdä miten käy kun saadaan sisätreenipaikka Äänekoskelta käyttöön.