Ja kuinkas muutenkaan kuin yli 30 asteen helteessä ja Venäjän savupilvessä.. Eli 8.8 ekat 2-luokan startit käytiin Beon kanssa Laukaassa, tuomarina oli Sari Mikkilä. Helle painoi koiraa ja ohjaajaa sen verran ettei se meno kovin kaunista ollut  Ekana oli hyppyrata, ihan mukava rata sinänsä. Beo oli aika vauhditon paketti ja ohjaaja touhusi mitä sattuu, tästä huolimatta tuli virheitä vaan yksi, eli yksi rima alas kun jätin koiraraukan yksin selviämään hypystä. Tulos siis 5 ja aika -2,23, tällä räpellyksellä sijoitus 2.

Toka rata agirata. Keinulla Beolla syntyi taas pieni epäluulo korvien väliin ja hitaasti mentiinkin tämä este. Hylsyn onnistuin hankkimaan kun piti ohjata koira puomille niin liian aikaisin lähdin itse etenemään ja koira upposi putkeen joka oli puomin alla. Tämän jälkeen sitten tehtiin vielä rataa, mutta Beo oli taas vakuuttunut että puomi on keinu ja ei olisi halunnut mennä, lopulta sitten nenästä vetämällä mentiin puomin yli.

Kyllä oli koira ja ohjaaja aika rikki tämän episodin jälkeen, hellekisat ei vaan sovi malille. Suht kunnialla kuitenkin selvittiin ekoista koitoksista, jos sitten loppukuusta kokeiltais uudelleen!