Eilen illalla käytiin Anun ja Ompun kanssa tottistelemassa Jyväskylässä Aholaidan kentällä ja sen viereisellä jalkapallokentällä. Ensin Beo teki paikallaolon Ompun suorittaessa jääviä liikkeitä ja luoksetuloa. Hyvin meni paikallaolo. Sitten tehtiin Beon kanssa tasamaanoutoa, välillä jopa suoria luovutuksia tuli! Tein myös jäävät, istuminen on tullut todella hyväksi nyt. Luoksetulolta jätin patukan kentän reunaan eteenmenoa varten. Eteenmeno patukalle hyvä. Tämän jälkeen piti kokeilla että osaako se koira mennä maahan eteenmenon yhteydessä, ja eihän se osannut. Tein eteenmenon samaan kohtaan kuin palkan kanssa, Beo eteni hyvin, maahan-käskyllä lähti vain haahuilemaan luokseni.. Tein sitten muutamia muuten vaan maahanmenoja kun sain koiran irrotettua läheisyydestäni, tässä tuntuu tepsivän sellainen pahanlaatuinen ääni, kunnon karjaisu siis ;)

Sitten päästiin ampumiseen. Anulle pyssy käteen ja Beon kanssa seuraamista tekemään. Laukauksia tulikin kolme, mutta se Beoa häirinnyt, seurasi täydellisesti koko ajan!
Esteetkin tehtiin, hypyllä kapula meni hieman vinoon, Beo hyppäsi, haki kapulan, lähti vähän vinosti esteelle mutta oli niin fiksu että korjasi linjansa ja hyppäsi takaisinpäin. Aika nero siitä on tulossa ;)
A-esteellä Beolla hukkui kapula :D Kiipesi siis esteen yli ja juoksi kapulan ohi, palasi kuitenkin takaisin ja löysi kapulankin. Tästä ohjasin takaisin a:n kiipeämään.
Toinen yritys a-estettä, kapula hukkui taas, Beo etsi sen ja tuli omatoimisesti a:n takaisin :)

Tähän voidaan vielä lisätä että nyt on Beo sitten ekaaseen jälkikokeeseen ilmoitettu, saa nähdä miten käy!