Beo pääsi torstaina keuruulla myös tokoilemaan kasvattajansa tarkan silmän alla ;) Aiheena olivat avoimen liikkeet. Luoksetulon pysäytystä tehtiin lihapullia heittelemällä ja tässä tuntuu nami kyllä olevan parempi kuin lelu, kun ilman namia kokeiltiin oli pysähdys tosi hyvä. Hankalaa on vain saada nami lentämään tarpeeksi kauas, liian kevyet eväät siis.
Kauko-ohjausta tehtiin takapalkalla niin että Miia oli liikkeenohjaajana ja antoi myös palkan kupista. Tässä tuli näitä Beon "en ymmärrä mitä olen tekemässä"-juttuja, mutta alkoi sitten taas nouseminenkin sujua maasta.
Noutoa otettiin myös. tässä alkaa luovutusasento olla jo huimasti parempi. Metallikapulaakin Beo pääsi kokeilemaan kivan noutoleikin lomassa, heitin sille aina palkaksi noutokapulan kun se toi toise. Ei tuntunut metallikapula Beoa häiritsevän, onhan Pirjolla jo vankka kokemus oluttölkkien kantamisesta :P
Seuraamisen osalta saimme harjoiteltavaksi Beon takapuolen käyttöä, mutta muuten tuntuu homma olevan ihan hyvällä mallilla jo.