Joken kanssa on nyt takana 4 fysioterapeutin hoitokertaa, tänään oli viimeisin. Tänään sitten saimmekin mukavaa palautetta, fysioterapeutin mukaan Joken liikkuminen on mennyt huimasti eteenpäin viimeisen viikon aikana :) Jokke käyttää nyt enemmän kipeää jalkaa, aikaisemmin se ikäänkuin kulki varpaillaan eikä varannut kunnolla kipeälle jalalle. Nyt on Joken käveleminen jo ihan eri näköistä, kipeä jalka tekee jo ihan oikeasti töitä.

Itsekin olen parantumista huomannut ainakin siinä, että Jokke käyttää kipeää jalkaa jo pissatessaan eli nostaa terveän jalan ylös ja käyttää kipeää jalkaa tähän suoritukseen, tästä suorituksesta Jokke saa aina kehut. Kaikesta sitä koiranomistaja voikin olla onnellinen ;)

Joken leikannut lääkärikin ehti Joken luona käydä tänään ja sain kysymyksiini vastauksia. Vapaaksi Jokkea ei vielä voi päästää, sen aika saattaa olla kuukauden päästä sitten. Uiminenkaan ei tule vielä kysymykseen, elokuussa voidaan sitten sitä harkita. Toisaalta ei uimiskielto haittaa koska mulla on 3 viikkoa lomaa sitten elokuussa ja silloin onkin niin lämmin että ei me sitten Joken kanssa muuta tehdä kuin uidaan :)

Joken sain myös puntarilla käytettyä, painoa on nyt 24,4 kg, ennen leikkausta paino oli n. 25,5 kg, eli kilon verran painoa on varmaan lähtenyt kadonneen lihaksen myötä jalasta.

Eli ihan mukavilla mielin ollaan nyt Joken kanssa ja jatketaan fysioterapeutin määräämiä harjoituksia. Seuraavaa fysioterapeutin kertaan onkin nyt 4 viikkoa, saa nähdä millaista edistystä saadaan ennen sitä aikaiseksi.

1674593.jpg

Tässä vielä kuva Jokesta ja melkein jalan näköisestä jalasta 9.6, vertailuksi alla kuva toukokuulta kun viimeisestä paketista päästiin eroon, huikea ero kyllä.

1596587.jpg