Eli eilen alkoi tämän vuodet kisaamiset, ekana kokeiluareenana toimivat Pieksämäen kisat. Eka rata meni muuten kivasti, mutta.. Radan loppupuolella tiukassa kurvissa tuli yksi rima alas (joo, ohjaajan moka tietty, ei tarttis hosua..) ja tämän jälkeen sitten heti perään iloien lentokeinu.. Loistavasti radalla menivät muut kontakti, rengas ja kepit, pujottelussa oli jopa jo menon meininkiä! Tulos siis 10, aika -1,15 (muistaakseni) ja tällä komeudella tultiin sijalle 4.

Toka rata sitten menikin aikalailla puihin. Radalla oli taas keinu ja Beo ei halunnutkaan keinuun enää mennä, pari kertaa käväisi mutta loikkasi alas.. Tuomarin kanssa sitten taluteltiin Beo keinua pitkin alas, jepjep. Eli pieni pehmyt malinois sai ekalta radalta trauman, itsekin vielä lentokeinun jälkeen shokissa Beolle tuumasin että mitä ihmettä niin tämä sitten varmaankin  sai aikaan kaamean inhon tuota kiikkua kohtaan. Nyt ootellaan sitten että olis torstai ja päästäis keinutilanne nollaamaan.

Muuten tuntui meno hyvältä, vauhtia oli ja koirakin tuntuu nykyään paljon innokkaammalta menijältä radalla, eli ei me vielä masennuttu   Ohjaajakin teki itselleen synttäriostoksen kisoissa ja tästä edes kisataan sitten makeissa Dita-kengissä, eli huipputuloksia odotettavissa