Ja treenipaikkana Killeri. Jokke oli jo suurimman osan päivää viettänyt kisaturistina Pieksämäellä joten pientä väsymystä oli näkyvillä.

Ensin tehtiin ruutua merkin kautta. Ensin ei Jokke meinannut merkkiä löytää, ruutuun löysi hienosti mutta kun lähdin ruutuun kävelemään, nousi se taas perään. Tätä sitten hinkattiinkin enemmän ja alkoihan se taas siellä pysyä.

Ohjattu nouto, noudettavana oikea. Jokkea hämäsi maassa oikealla ollut merkki, mutta lopulta Jokke sitten taas homman hiffasi ja meni tämän merkin kautta hakemaan  oikean kapulan :D Lopuksi vielä merkille palkka suoraan.

Metallihyppynouto, tämä sujui nyt hienosti, ei Jokke yhtään epäröinyt ottaa kapulaa suuhun!

Tunnari, Jokke toi ekalla kerralla väärän kapulan! Ja perään uudestaan ja oikea löytyi kaksi kertaa. Mikä lie muistikatkos ollut. Nyt pitäisi taas treenailla tunnarikapulan kaunista käsittelyä, se kun ei kai ole purukumia Päättämätön

Paikallaoloja tehtiin kahdessa osassa, ekalla kerralla paikkaistumisen jälken Jokke sinkosi maahan käskyllä edessä olleelle laatikolle, hyvin oli siis kuulolla. Samaten tehtiin vielä erikseen maahanmenoja ja istumaannousuja vuorotellen rivissä, näissä ei isompaa ongelmaa.