Eli nyt vasta pääsi Beo tämän vuoden ensimmäisiin agitreeneihin. Päivän aiheena olivat vinot lähestymiset kontakteille, välistä veto ja pujottelu. Kontakteja tehtiin ekana, aalla aloitettiin. A:n vieressä oli pituuden sivutolppa merkkaamassa koiralle jotain mitä kiertää. Beo meni tämän tosi hyvin, oliskohan tauko taas tuonut pikkumalille ajatuksia päähän :) Samaten puomi meni tosi hyvin. Keinua tehtiin  sitten ihan suoralla lähestymisellä kun tämä ei Beolle niin varma ja mieluinen este ole. Keinu meni mukavasti ihan ilman remmiäkin, yhden kerran alkoi Beoa jännittää keinun kääntymiskohdassa, mutta saatiin tämän jälkeen vielä pari hyvää suoritusta.

Välistä vedoissa ei ongelmia, Beo on siinä hyvin samanlainen kuin Jokke että on kiinni minussa ja tulee kyllä pienelläkin käskyllä käteen kiinni, jos vaan ohjaaja ehtii käskyn ajoissa antaa :D

Pujottelu oli kahtena pätkänä osana rataa. Beolla pujottelu on  kovin epävarma niin keskityttiin enemmänkin vain pujotteluun itseensä. Homma alkoi sujua kun itse olin koiran lähellä antamassa sille tukea. Kouluttajamme Päivikkikin kokeili että mitä tyyliä Beon kanssa voi käyttää ja hyvin kulki Pirjo lainaohjaajan käsissä myös.