Beo sai pihaan ihan oman tokoesteen kun isäntä sen armollisesti rakensi, joten nyt sitten treenataan hyppyä pitkään ja hartaasti. Beo irtoaa hyvin hypylle, mutta kun tulee istu-käsky niin menee pikkukoira hämilleen, istuu kyllä mutta epävarmasti vielä.

Kaukokäskyjä ollaan tehty takapalkan avulla, ja tämä sujuu jo hyvin. Sunnuntaina tehtiin niin että Ansku oli liikkeenohjaaja heilumassa Beon takana ja poika ei ottanut mitään häiriötä, kovin oli vain innokas palkalle menemään heti noustuaan :P

Luoksetulon pysäytyksessä ollaan nyt palloa tms heitetty, olen kokeillut välillä pelkällä käsimerkillä mutta se ei oikein luonnistu vielä. Ilman heittoa Beo vain keulii matkalla ja jatkaa sitten juoksuaan, kiva että jollain on kivaa.. Lisää heittoja siis luvassa.

Paikallaolo sujuu todella hyvin, viimeksi olin melkein 3 min piilossa ja Beo oli aivan rauhallinen. Kokeiltiin myös bh-paikallaoloa niin että Zero teki vieressä liikkeitä, ei ongelmaa tässäkään. Paha vain kuin tällä mäkäräismäärällä ei voi koiria kauaa makuuttaa paikallaan etteivät ole kohta aivan syötyjä.