Eli laiskana ollaan oltu ja vasta nyt tehtiin vuoden ekat kunnon treenit, paikkana tuttu hiekkakuoppamme jonka lumi kivasti väheni lämpimien kelien aikana.

Eka otin ihan normi tasamaanoudon, jestas kun oli pikku-mali intoa täynnä, oli ilmeisesti jo aikakin treenata ;) Nouto tosi vauhdikas ja aivan loistava eteenistuminen. Sitten tunnaria. Ensin näytin Beolle tunnarikapulaa ja kun se koski sitä niin sai palkan. Sitten vein tämän yksinäisen kapulan n. 10 m päähän. Beo lähti hyvin etsimään, meni ensin muutaman metrin ohi ja sitten aukesi nenä ja kapula löytyi pian.

Ruutua. Tauko ei ole aiheuttanut mitään valoilmiöitä Beon päässä, vielä on tämän kanssa tekemistä. Ruudussa palkka valmiina, patukka joka loisti pitkäänkin matkaan. Lähetys n. 25 m päästä, Beo meni ensin suoraan ja sitten kohti ruudun vasenta etumerkkiä, merkkiä nuuskittuaan tajusi patukankin. Seuraavan kokeilin pysäyttämällä, hyvin oli kuulolla ja meni puoliksi maahan. Sitten taas palkka valmiiksi ja Beo ei taas vaihteeksi halunnut ruutuun lähteä. Pari käskyä ja sitten irtosi. Yhden kerran teki taas ruudun edessä makaamisenkin. Lopuksi innostin Beoa oikein kunnolla ja sain sen juoksemaan ruutuun suoraan ja iloisesti.

Lopuksi seuraaminen. Askelsiirtymät tosi hyviä :) Lopuksi Beo sai leikkiä kahden patukan leikkiä kun oli ollut niin hieno pikku koira.