Katin kanssa oltiin hakuilemassa kahdestaan, ei siis paljon vaihtelua maalimiehissä tällä kertaa. Tallattiin kaksi kaistaletta, pituus n. 50 m ja leveys siinä 10 m paikkeilla. Beolla otettiin ensin pelkkää ilmaisua niin että Kati oli ihan lähistöllä näkyvillä, patukka oli kädessä jota Kati piti kauempana. Hyvin Beo haukkuu, mutta turhan lähelle pyrkii vieläkin. Kati sai muutaman kerran Beon käskeä maahan. Tällaisia haukutuksia otettiin 3 ja viimeisellä Beo meni jo melkein itse maahan ja oli jo hitusen kauempana. Pitäis varmaan treenata useammin niin tuo koira kyllä varmasti homman oppisi.

Sitten tositoimiin. Eka piilo oli pressu. Beo löysi piilolle hyvin, mutta sitten tulikin hämmennys kun maalimies olikin ihan piilossa, ensin Beo kiersi piiloa jonkun aikaa ja ryhtyi sitten haukkumaan. Haukkua sai sen aikaa kunnes etäisyys ja asento olivat hyvät ja sitten lensi patukka.
Toinen piilo oli Beosta kivempi, maalimies oli esillä. Beo oli taas ihan lähelle mennyt ja tästä Kati oli piilolla sitä kieltänyt, mutta tämä ei kuitenkaan vaikuttanut Beon haukkumiseen, ei siis ressukka masentunut! Nätisti lopulta haukkui maassa maaten.