Joken kanssa ei oltukaan hetkeen terapiassa käyty, mutta eilen sinne taas päästiin. Kotiharjoittelukin on ollut hyvin vähissä, voi koira parkaa..

Aivan jumissahan Jokke oli. Liikkumista katsottiin ensin pihalla niin että juoksutin koiraa ympyrällä, mitä kauemmin juostiin sen paremmin alkoi liikkuminen luistaa. Jokke käyttää kipeätä jalkaa jo huiman paljon paremmin, mutta vielä on parannettavaa, liikkeessä Jokke hieman vetää jalkaa maata vasten niin että kynnet aina mennessään hieman raapaisevat maata. Tästä "raahautumisesta" pitäisikin nyt päästä eroon. Harjoituksina pitäisi nyt juoksennella alustalla joka saa Joken nostamaan jalkaansa, esim. sänkipelto voisi tällainen paikka olla (Ansku täältä tullaan ;)).

Lopuksi Jokke sai kokovartalokäsittelyn, isosti jumissa olivat niska, kipeä jalka ja saman puolen etujalka. Ohjeistukseksi tuli taas venyttää Jokkea aina liikkumisen päälle, etenkin vempan jalan takareisilihakset olivat kireät.

Alla vielä kuva elokuun lopusta, kuvan on ottanut Kati Taskinen. Kuvassa näkyy hieman osviittaa miten Jokke jalkaansa käyttää, kuvassa mukana  myös Ilo :)

1969833.jpg