Onneksi vain maa oli rapainen, ei koiran osaaminen :D Euromarketin parkkiksella treenattiin Omppu-neiti ja Anu seuranamme. Ensin Ompun kanssa paikallamakuu, aluksi oli taas herra-harmaan kontakti aivan jossain muualla, sitähän voi katsella vaikka lintuja kun tokoa tehdään.. Mutta hyvin meni maahan ja makasi nätisti kokoa ajan. Tähän perään heti paikkaistuminen, ja maahanhan se sitten taas lässähti. Nostin ylös ja hetken päästä pääsin palkkaamaan istumisesta.


Jokke matkalla ruutuun, vauhtia ei puutu..

Ruutua ja merkkiä. Avustajana ollut Mari vei pallon ruutuun, mutta pahaksi onneksi Jokke näki sen. Merkille menosta ei meinannut ensin tulla mitään kun vemppa kaarsi kohti ruutua.. Lopulta onnistui, hieno merkille meno ja ruutuun palloa katsomaan. Sitten kokeilin toisesta suunnasta samaa, palkkaa ruudussa valmiina ja hyvin pelitti merkkikin. Yksi piti myös kokeilla niin että käski ruutuun maahan, ensin ei ollutkaan koiralla korvia, etsi ruudusta vain pallo-kultaansa. Käskin takaisin ja uudella lähetyksellä oli paremmin kuulolla, tosin maahanmenoon vaadittiin kaksi käskyä kun eka jäi kyynärät ylös. Mutta eipä tätä ole melkein vuoteen tehtykään! Viimeinen ruutuunmeno niin että palkka odotti siellä taas.

Seuraamista lopuksi, aika kamalaa mutta ehkä se siitä paranee. Vinkuu askelsiirtymissä ja pitkillä suorilla katoaa kontakti, parhaiten seuraa varmaan juoksussa, kai.. Josko tämän saisi vielä paremmalle tolalle.


Hyvä kuva Joken katoilevasta kontaktista..

Jokke on nyt ensimmäiseen kokeeseen ilmoitettu, joten on meillä syytäkin treenata :D

Kuvat Mari Ståhle, kiitti Mari :)