Eli kotikisat helteessä sunnuntain ratoksi. Beo aloitti kummallisen aivastelun jo perjantai-iltana, ilmeisesti herra alleginois on jollekin siitepölylle yliherkkä  Ohjelmassa oli 3 rataa ja itseä hieman hirvitti että aivastaako malinois itsensä aalta alas tai muuta luovaa. Aurinko kivasti paahtoi ja työtä meillä sitten olikin koiran viileenä pidossa, välillä tungettiin malia ojaan ja sitten taas kylmää pyyhettä päälle.

Eka rata oli ihan perinteinen agirata, koira pelitti loistavasti ja ohjaaja ohjasi minkä kykeni, nollaa tehtiin kunnes tehtiin hylky radan loppupuolella.. Beo ei vaan kyennyt pomppaamaan pituuden yli vaan kaahasi ohi, 3 kertaa ohi. Oi tuota älyn valoa taas, lopulta sitten ohjasin toiselta puolelta niin sitten meni koira yli. Mutta hienot kontaktit ja pujottelukin sujui, sentään.

Toka radalla ohjaaja ja koira aivan essolla ja siltä meno näyttikin, järkyttäviä kaarroksia ja valsseja suunnilleen koiran päällä. Yksi rima tuli omasta mokasta alas, mutta muuten ei virheitä tullut. Tulos 5 ja ihan hieman alle ihanneajan ja tällä räpellyksellä sijoituttiin 3.

Kolmas rata oli hyppyrata, näitä onkin ihan liian harvoin! Rata oli kivaa pyörittelyä ja paljon ansanpaikkoja. Tämä meni tosi nappiin, ennen rataa Paula piti meille tiukan saarnan ohjaamisesta ja se tuntui menevän perille   Me mentii oikeesti aika kovaa, ihanneaika alittui reilut 10 s ja virheitä ei siis tullut, tästä tuloksena 0-voitto  Olin todella positiivisesti yllättynyt siitä miten Beo sai itsestään vielä noin paljon potkua irti, luulin ettei se enää jaksaisi mitään, mutta mali yllätti. Pirjo-irmeli on hieno aginois  ja nyt ollaan yhden nollan päässä 2-luokasta