Joken jalka päästiinkin leikkaamaan heti maanantaina ortopedilla käynnin jälkeen. Kirjoittaminen on vain jäänyt vähäiseksi kun olet itse kärsinyt vatsataudista, sairasta sakkia siis meidän taloudessa.

Leikkauksen jälkeen diagnoosi oli siis seuraavanlainen:
Joken vasemman takajalan polven sisäpuolinen sivuside oli kokonaan poikki, ja polvinivelessä rustopinnalla oli vauriokohtia. Leikkauksen jälkeen ulkoista tukea; lasikuitukipsiä pidettäneen 4-6 viikkoa. Aika tarkentuu kontrollien myötä. Ompeleiden poisto n. 10-14 vrk kuluttua.
Ennuste nyt alkuun  varovainen; sivusiteen revenneet päät olivat vielä jossain määrin ommeltavissa, jutta pääasiallisesti tuki muodostuu ruuvi ja lankatuista. Aika näyttää kuntoutuuko agilityyn, kuntoutumisaikana suositeltavaa fysioterapia; ajankohdasta tarkemmin ompeleiden poiston yhteydessä.
Liikutus hihnassa, saa kävelyttää rauhallista tahtia, välillä huilataan.

Nyt on Jokella sitten oranssi-vihreä paketti jalassa ja se ei tunnu missään. Ensimmäisenä yönä Jokke hieman piipitti, mutta kun pääsi ulkona käymään niin sitten rauhoittui. Kipsi ei tunnu liikkumista haittaavaan eikä Jokkea kiinnostavan, joten vielä on poika kaulurilta välttynyt. Tiellä on vähän "kävelyllä" käyty, Jokke pitää taukoja ihan omatoimisesti, taitaa paketti jalassa olla kuitenkin aika raskas vaikka oma ego iso olisikin. Terassilla Jokke saa aikaansa viettää, joten ihan sisätiloissa ei ressukan tarvitse olla. Koko ajan Jokke olisi palloa tai keppiä tarjoamassa että heitettäisiin, ei ainakaan vamma ole päässyt masentamaan.

Jokella on nyt antibioottikuuri ja kipulääkkeenä Rimadyl. Yöllä heräsin ihme meteliin ja luulin koiran olevan kipsinsä kimpussa. Mitä vielä, siellähän nuori herra yritti olohuoneessa avata Rimadyl-purkkia, onneksi oli hyvä lapsilukko 8) Selvää lääkeriippuvuutta on siis ilmassa, pitänee varata vieroituspaikka seuraavaksi ;)