Treeniseuraa Katia hyväksikäyttäen pääsi Jokke tekemään tokoa melkein kuin oikeissa kokeissa. Ensin otin pienen paikallaistumisen ja makaamisen, Kati toimi liikkeenohjaajana ja häiriönä. Hyvin meni paikallaolot, mutta katoava kontakti ennen liikkeitä hieman häiritsee.

Ruutu liikkeenohjauksella. Hyvin meni merkille, ruutu oli merkiltä sitten oikealle. Ruudussa pysähtyi hienosti, mutta ekalla maahan-käskyllä istui, tokalla sitten maahan. Seuraamiseen tuli hyvin, ja jopa oikealle puolellekin :D Ruudussa Jokke meni aika taakse ja yksi jalka sitten jäikin pois ruudusta maahanmenossa, pitää tätä nyt harjoitella maahanmenon lisäksi.

Seuraaminen  liikkeenohjauksella. Hienosti pysyi Jokella paketti kasassa vaikka tehtiin pitkä pätkä. Paikallasiirtymisissä ainoastaan alkaa Jokella hieman keittää, mutta ei niin pahasti kuin aikaisemmin, paranemaan päin siis!

Tunnistusnouto meni tosi hyvin. Kapulat olivat aika kaukana, joten ehkä Jokke ehti ajatellakin jotain matkalla niille. Hienosti haisteli kaikki kapulat ja otti sitten oikean, eilen tätä tein ja ei meinannut mennä haistelu kaaliin, mutta nyt kaikki taas ok :)

Ohjattu nouto, noudettavana oikea. Ensimmäisellä kerralla pyyhälsi Jokke merkin ohi kohti vasenta kapulaa.. Otin takaisin ja uusi lähetys, nyt muisti jäädä merkille. Hienosti haki oikean kapulan vaikka taustalla olisi ollut myös mahdollisuus juosta ruutuun ( ja Jokkehan se ruudusta tykkää kyllä).

Lopuksi vielä luoksetulon pysäytyksiä patukalla leikkien, kiva kun niitäkin uskaltaa nyt tehdä kun kenttä on sula, ei tartte ramman kanssa niin kamalasti pelätä.

Yleisesti ottaen jäi tosi hyvä maku näistä treeneistä, kokeeseenhan on enää 2 viikkoa aikaa, mutta tuntuu että sieltä voisi vaikka tulos irrotakin, toivotaan ainakin Nauru Ja kiitos vielä sinnikkäälle liikkeenohjaajallemme!