Sunnuntain iloksi käytiin kimppatreenaamassa, Jokke pääsi tekemään paikalla istumista Kitsin viereen. Eli nyt olen jo jonkin aikaa yrittänyt (ihan vaan vaihtelun vuoksi..) istumisessa takapalkkaa ja palkkana on pallo. Eli hetsaus pallolla ja pallo koiran taakse. Nyt Jokke jäi jo tosi skarppina istumaan ja nökötti hienosti koko ajan, itse olin piilossa a-esteen takana koko ajan. Mutta nyt olen taas toiveikas, josko se tästä taas oppisi istumaan! Paikkamakuu tehtiin myös liikkeenohjaajan kieräessä ja ei ongelmia.

Ruutua tehtiin myös merkin kautta, kenttänä oli Aholaidan kenttä ja aika rapaisia kohtia oli pitkin kenttä, onneksi Jokke ei ole näissä asioissa hienohelma  Merkille meni ihan ok, yhden kerran yritti sikailla ja jäädä merkin etupuolelle. Ruutuun sitten, noh, juoksi eka ihan eri suuntaan.. Sitten meni ruudun ympäri jne, takuu-Jokkea. Lopulta meni sitten ihan ruutuunkin ja käskin maahan, meni tosi ihan ruudun vasempaan reunaan tämä keikka. Hyvin pysyi maassa vaikka itse tein koemaisen kävelyn ja käskin sivullekin lopussa. Loppuun vielä kunnollisia ruutuun menoja eri etäisyyksiltä ja kulmista, alkoi sitten sujua kun oli ylimääräinen virta käytetty.

Beo taas pääsi muistelemaan pk-tottista noutojen saralla. Eka tehtiin pienellä kapulalla tasamaanoutoja että saataisin tuota luovutusta suoremmaksi. Sitten hyppyeste, kerralla yli ja ei ongelmaa. A-esteellä menin ekalla kerralla esteen takapuolelle muistuttamaan että takaisinkin pitää kiivetä ja tokalla kerralla sitten ilman apuja hienosti oikein.

Lopuksi sitten ilmaisuja maalimiesraukkojen kärsimyksiä säästelemättä, kiitos vaan tytöt  Eli tarkoituksena taas se että pääsen lähelle haukkuvaa Beoa, nyt oli Beo ihan rasavilli ja ei olisi halunnut ilmaista maaten vaan pyrki koko ajan seisomaan ja kohti maalimiesten kasvoja  Aika kovaa sitä sai komentaa että maissa pysyi, mutta jos tätäkin taas pääsisi enemmän tekemään niin ehkä se siitä sitten..

Oli kyllä kivat kimppatreenit, täytyy näitä alkaakin harrastaa enemmän jos muut vaan vielä suostuu