Eli pientä treeniä aamusella. Ensin  tein Jokelle ohjatun noudon, jätin koiran istumaan ja vein itse yhden kapulan vasemmalle ja teeskentelin jättäväni ne muutkin siihen. Intopiukea Jokke ei itseään hillinnyt ja karkasi kapuloille kun palasin sen luo, siellä se juoksi kuin päätön kana. Iloisten huutojen saattelemana Jokke sitten palasti lähtöpaikkaan ja lähetin sen merkille, tosi hyvä merkille meno. Olen huomannut että että "merkki" täytyy sanoa aika äkäisellä äänellä että se Jokkeen uppoaa. Sitten lähetys kapulalle ja oikeanhan se sitten osasi tuoda.

Lisäksi piti kaukoja kokeilla, takapalkalla meni liikesarjat ihan jees, hieman Jokke liikkuu taakspäin kun tekee maahan-seiso, tämän varmaan saisi korjattua kun opettelisi taas läheltä liikettä, mutta jaksaiskohan :P Takapalkalla kokeilin myös luoksetulon pysäytystä, palkkana oli nakkia. Hyvin tuntui toimivan, josko sitten tätäkin enemmän Joken kanssa tekisi.

Ruutu. Ei palkkaa ruudussa, merkiltä ruutu oli oikella puolella. Hienosti merkille ja hyvin osui koira ruutuun. Ruudussa tosin ei ollut kuulolla, vasta toisella seis-käskyllä pysähtyi kun etsi palkkaansa siihen asti. Toinen ruutuun meno sitten varmaan n. 40 m matkasta suoraan, palkka-patukka oli valmiina odottamassa. Hyvin osui ruutuun ja ihana lammaspatukka löytyi.

Joken kanssa treenaamista vaikeuttaa nyt liika into, liian kauan sairaslomaa kenties. Jos vaikka nyt joulun vapaiden aikana jaksaisi joka päivä touhuilla niin into tasoittuisi.