Eli Jokkekin aloitti treenaamisen tavoitteellisesti nyt. Jalka on niin hyvässä kunnossa että uskallan jo vaatia hyviä suorituksia, ja silloinhan sitä uskaltaa sitten treenatakin kunnolla. Tavoitteena olisi tosiaan tottelevaisuusvalion arvo tälle vuodelle, kokeitakin olen jo hieman sillä silmällä katsellut.

Hiekkakuopalla treenaamassa, ensimmäisenä ohjelmassa ruutu merkin kanssa, ruutuun lähtö vasemmalle. Tosi hyvä merkille meno ja suoraan ruutuun jossa pallo odotti.
Ohjattu nouto yhdellä kapulalla, kapula oikealla. Leikin itse liikkeenohjaajaa ja vein mukamas kaikki kapulat paikoilleen Joken istuessa lähetyspaikassa. Merkille ei meinannut ensin malttaa jäädä, kaahotti kohti olematonta vasempaa kapulaa.. Käskyllä tuli kiltisti takaisin ja uudelleen merkille lähetys, meinasi mennä ohi merkistä mutta tajusi itse palata merkille juuri oikeaan paikkaan. Ja hyvin osasi sitten oikean tuoda, luovutus sinne päin, hioa siis pitää. Tein vielä helpotetun oikean noudon ja nyt oli luovutuskin parempi.

Seuraamista, tai ainakin jotain sinne päin. Koira on kuin jokin räjähde, edistää, poikittaa ja kiljuu välillä jopa riemusta. Jokkehan ei ole koskaan ollut ääntelevä koira missään tekemisissään, toivon mukaan mölyäminen jää pois kun saadaan enemmän treenattua ja jokainen treenihetki ei olekaan niin uutta ja jännää. Hitaassa käynnissä parempaa seuraamista, teinkin tosi pitkän seuraamisen että alkoi Jokke rauhoittua ja pari askelta meni hyvin niin pääsin palkkaamaankin.

Idaria piti kiusallaan kokeilla ruudun ympärillä, hyvin jäi seisomaan, ensin ei istunut, korjasin ja sitten istui hyvin ja maahan meni hyvin, kyllä se vielä jotain muistaa.